Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /web/htdocs/www.infovalue.it/home/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 120

Store redesign

1 - Need
The company wanted to redesign a number of self-service fresh product departments in order to meet customer expectations and enhance the buyer experience.

2 - Goal
The goal of the project was to analyse each of the departments studied in order to: Establish how to develop and enhance them (Stage 1 – PRE-TESTING).Assess the effectiveness of the new layouts (Stage 2 – POST-TESTING).

3 - Approach
STAGE 1: We carried out a number of customer observation sessions in the department to touch base on the existing situation and organized several IN-STORE FOCUS GROUPS with customers in order to learn about their needs and expectations.

STAGE 2: We carried out interviews in the redesigned department in order to assess the views on the changes made.

4 - Solution
The initial results provided practical input and ideas for the layout redesign process. The subsequent results confirmed the success of the changes made, which could thus be extended to the entire network.

Infovalue s.n.c.

Via Savona 103/A - Milano 20144
infovalue@infovalue.it
P.IVA 09166520966